Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérnék

Főoldal » Középiskola » Matematika
813
1.Oldjuk meg a valós számok halmazán a következő egyenleteket,egyenlőtlenségeket :
a)x²+1=sin x
2..Oldjuk meg következő egyenleteket:
a.)sin x=-1/2
c.)Isin x I = 1/2
3.Oldjuk meg a következő egyenleteket valós számok halmazán :
a.)3·tg x-ctg x=0
b.) tgx + ctg x=2
c.)tg²x-6·tg x +5=0
A segítséget előre is köszönöm !

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, 10. osztály, szögfüggvények
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1