Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS csatoltam képet

Főoldal » Középiskola » Matematika
439
Segítséget szeretnék kérni az a, b, és c pontban lévő feladathoz
A, %érték
B, %alap
C, %láb ezeket kell meghatározni köszönöm aki segít. Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A
21560×0,85=18326 forintba kerül most a gépkocsi
B
1,1x=21560
x=19600
C
11440/14300=0,8
Így 20 százalékkal csökkent
Módosítva: 6 éve
0