Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
380
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, 7osztaly
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
T=18 cm²
b,
T=9 cm²
c,
T=9 cm²
d,
T=4,5 cm²
e,
a=10 cm
f,
ma=8 cm
g,
ma=21 cm
h,
a=1 cm
i,
ma=8 cm

52. feladat
a,
255,6 m²=0,02556 ha=25560 dm²=2556000 cm²
b,
0,225 ha=2250 m²=225000 dm²=0,00225 km²

53. feladat
a,
1-es: 12 rácsnégyzet
2-es: 8 rácsnégyzet
3-as: 12 rácsnégyzet
4-es: 24 rácsnégyzet
b,
1-es: 3 rácsnégyzet
2-es: 2 rácsnégyzet
3-as: 3rácsnégyzet
4-es: 6 rácsnégyzet



















0