Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy lehet oket abrazolni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1005
A= [1,4[
B= {xE R |-1 ≤ x <3}
C={xE N|2 < x ≤ 5}
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Én így oldanám meg ;)
0

Én viszont így oldanám meg.
Az első válaszolónál az A megoldás az teljesen jó, viszont a másodikkal és a harmadikkal nem értek egyet, mivel a feladat azt az intervallumot kéri a valós számok halmazán ami nem a -1 és a 3 között vannak (x eleme a valós számoknak, kivéve -1 és 3 között lévő számok halmaza, a per jel azt jelenti, hogy kivéve).
Ugyanígy a C feladatban is.
0