Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
650
kérlek segítsetek. előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
d) Valószínűség: P=1-(3 alatt a 0)•(0,1)³=1-1•0,001=0,999
1

P=(10 alatt a 8)•(0,91 a 8.-on)•0,09²+(10 alatt a 9)•(0,91 a 9.-en)•0,09¹+
+(10 alatt a10)•(0,91 a 10.-en)=0,171407+0,385137+0,389416=0,94596

Bocsi kitevőt csak 4.-ig tudok írni tabletről.
1

Valószínűség: P=(10 alatt a 4)•0,3⁴•(0,7 a 6.-on)=[(10!)/(4!)•(6!)]•0,0081•0,117649=
=0,200120949=0,2
1