Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika HF!

Főoldal » Középiskola » Fizika
398
Megkoszonom, vagy megbukok, meg nem tudom. Ha segitesz nem gyozom halalni, es kapsz egy rakat dormi macit es sok tamogatast
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
2.) A kondenzátor kapacitása: C=Q/U Tehát C= 2*10^-7/6 Ami pedig 33,33*10^-9 F lesz
3.) Itt is a C=Q/U kell
C=Q/U /*U
C*U=Q / /C
U=Q/C
U= 20*10^-9/10^-8
U= 2(V)
8.) Ehhez jó szívvel tudok ajánlani egy régebbi megoldást: https://ehazi.hu/q/49118/fizika-legszigetelesu-kondenzator-4-dm-3-teruletu-lemezei-egymastol-2mm-tavolsagrahelyezkednek-el-a-

Remélem, hogy jók a válaszaim, és tudtam segíteni! És azt is, hogy nem fogsz megbukni :)
1