Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni a Matek házim-ban?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
315
Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia! Már megoldott feladat! https://ehazi.hu/q/80722/matematika-agi-neni-szerint-40-dkg-hazi-sajt-eloallitasahoz-5-liter-tej-kella-hany-dkg-sajtot-keszit

40÷5=8 1L- ből 8dkg
a) 8*12=96 96dkg-ot
b) 1,5kg=150dkg 150÷8=18,75 18,75L-kell
Szerintem.
0