Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia. A kènsav

Főoldal » Általános iskola » Kémia
323
Segítsetek kérlek!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
https://ehazi.hu/q/2742/kemia-negy-egyenletet-kell-irni-

H₂SO₄ + 2NaOH = Na₂SO₄ + 2H₂O

SO₃ + H₂O = H₂SO₄

S + O₂ = SO₂

2SO₂ + O₂ = 2SO₃
0