Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia,nyolcadikos feladat, reakcióegyenletek?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
900
Négy egyenletet kell írni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
H₂SO₄ + 2NaOH = Na₂SO₄ + 2H₂O

SO₃ + H₂O = H₂SO₄

S + O₂ = SO₂

2SO₂ + O₂ = 2SO₃
Módosítva: 9 éve
1