Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikaban kene segitseg

Főoldal » Középiskola » Fizika
339
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
4. Feladat megoldását itt megtalálod: https://ehazi.hu/q/121403/fizika-sziasztokebben-a-feladatban-lenne-szuksegem-segitsegre-csatoltam-rola-a-fenykepet-elore-is-ko


5. Feladat

`F=m*a=250 \ kg * 2,5 \ m/s^2=color(red)(625 \ N)`
0