Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Newton II. törvénye - 9.osztály

Főoldal » Középiskola » Fizika
392
Sziasztok!
Ebben a feladatban lenne szükségem segítségre, csatoltam róla a fényképet. Előre is köszönöm. ❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, 9.osztály, dinamika, házi feladat, számítások, Newton, Newton II. törvénye, SOS, grafikon
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`a_1=(F_1)/m=(1.000 \ N)/(800 \ kg)=color(red)(1,25 \ m/s^2)`

`a_2=(F_2)/m=(0 \ N)/(800 \ kg)=color(red)(0 \ m/s^2)`

`a_3=(F_2)/m=(-600 \ N)/(800 \ kg)=color(red)(-0,75 \ m/s^2)` Tehát lassult.
1