Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
429
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`alpha` = `gamma` = 53°

`beta` = `delta` = 180-53 = 127°

A szemközti szögek egyenlők.
1

A paralelogramma négyszög, és a szemközti szögei egyenlők.
Ebből következően két szöge 53 és 53 fok lesznek, a másik kettő pedig 180-53=127 fok lesznek.
1