Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hányszorosa..? Fizika házi feladat.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
3374
Nem igazán értem ezt a feladatot, így a segítségeteket kérném. A feladatok a következőek:
"Állapítsd meg, hányszorosa az egyik mennyiség a másik mennyiségnek!"

95km= 95m
6km= 6mm
234dm2=234m2 (négyzetdeciméter, négyzetméter)
345m3=345dm3

95m= 95km
6mm=6km
234m2=234dm2
345dm3=345m3

Illetve valaki eltudná magyarázni, hogy is kell ezt megoldani?
Elég hülye vagyok matekból..:/
Előre is köszönöm!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, matematika, iskola, hányszoros
1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
95km= 95m 1000x
6km= 6mm 100000x
234dm2=234m2 100x
345m3=345dm3 1000x

Módosítva: 8 éve
1