Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. Tudna valaki segíteni előre is köszönöm. :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
646
A vicces kedvű matek tanár csak kettes számrendszerben írja rá a dolgozatokra az érdemjegyet. Alex áprilisban a témazároján a kevetkező érdemjegyet látta:101. Hányás kapott a dolgozatára Alex?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

1×2⁰+0×2¹+1×2²= 1×1+0+4=1+4=5-ös érdemjegyet kapott Alex a dolgozatára! :)
0