Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika: Egyenes vonalú egyenletes mozgás

Főoldal » Középiskola » Fizika
475
Sziasztok! Fizikábol egy egyenes vonalú egyenletes mozgásrol szóló feladatrol lenne szó! Szóval: egy dobozokat gyüjtő automata 20 cm -t tessz meg 0.5 msp alatt! Mennyi a sebbesége az automatának? ( m/s -ban add meg) előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s = 20 cm = 0,2 m

t = 0,5 s

v = `s/t` = `(0.2m)/(0.5s)` = 0,4 `m/s`
0