Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen vastag a könyv.

Főoldal » Középiskola » Fizika
816
Az volt a feladat, hogy számoljuk ki, hogy milyen vastag a fizikakönyv, valami olyasmi módszerrel, hogy 3-szor mérjük le a vastagságát és abból tovább.
Lemértem háromszor, de tovább egyszerűen nem jön ki valóságosra a dolog, leírom a méreteket és a további fázisokban várok segítséget!

Mérés1= 1,3 cm vagy 1,2 cm (amelyikkel egyszerűbb, de lehetőleg az 1,3 cm)
Mérés2= 1,4 cm
Mérés3= 1,5 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
Minél többször leméred a könyvedet, annál nagyobb lesz? Vagy mi akar a kérdés lenni?
0

Sry guys. Elnéztem. A kérdés pontosan, hogy milyen vastag 1 lap?
0