Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok felírása képlettel

Főoldal » Középiskola » Matematika
1485
Sziasztok abban kérnék segítséget hogy nem tudom felírni a halmazokat képlettel 3 feladat lenne
A={1,2,3,4,5,6}
B={4,5,6,7,8,9}
C={2,4,6,8,10,12}
Előre is köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A= { x∈ℤ | 0 < x < 7 }
B= { x∈ℤ | 3 < x < 10 }
C= { x∈ℤ | 0 < páros számok < 13 }
Módosítva: 8 éve
0