Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fikzika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
462
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`v_m` = 20 `m/s` = 72 `(km)/h`

`v_a` = 90 `(km)/h`

a,

v = `v_m-v_a` = `72-90` = -18 `(km)/h` = -5 `m/s`

b,

v = `v_a+v_m` = 90 + 72 = 162 `(km)/h` = 45 `m/s`
0