Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenétek ebben a kémiai táblázatban?

Főoldal » Középiskola » Kémia
543
Az első 4 sor tudom hogy mi és miért viszont a többit nem értem. :( köszi ha segítesz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, atom, proton, neutron, anyagmennyiség, Moláris tömeg, Atomok száma, Anyagi halmaz
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
n = `m/M`; vagyis anyagmennyiség = `("tömeg")/("moláris tömeg")`

atomok száma = `"anyagmennyiség"*6*10^(23)`

utolsó sor = `"atomok száma"*"protonok száma"`
0