Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
352
a bekarikazottak
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
62,

a, `7/8*7/2` = `49/16`

b, `2+3/4*2/5` = `2+6/20` = `2 3/10` = `23/10`

c, `(7/2+3/4):2/5` = `(14/4+3/4)*5/2` = `17/4*5/2` = `(17*5)/(4*2)` = `85/8`
0