Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
395
Sziasztok! Vaalki tudna segíteni?

Nagyon szepen köszönöm, ha segeítesz!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3,

a, `1/6` része.

b, `1/125` része.

c, `9/4-1/4` = `8/4` = 2

d, `(7.15+3.26)*2/3` = 6,94

e, `27.36*5/3` = 45,6

f, `0.8*3/4` = `8/10*3/4` = `24/40` = `6/10` = 0,6
1