Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
425
Sziasztok, házi írás közben nehézségbe ütköztem (csatolom) előre is köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, fizika, segítség, Sos!, nehéz, 6. osztály, teszt, felmero, javítás, akadály
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`V_("kocka")` = `a^3` = `24^3` = 13 824 `cm^3`

`V_("téglatest")` = `b^2*c` = `32^2*c` = 13824

c = `13824/32^2` = 13,5 cm

A víz magassága 13,5 cm lesz.
1