Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!! MATEK!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
476
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia! Figyelj, nem biztos, hogy jó, règ tanultuk,de azèrt ha kell:
A, 216 > 146
B, 368 < 36 16
C, 68 > 58
D, 364 > 326
Bocsi, ha rossz, csak mi ezt digitálisban tanultuk ès nem nagyon tudom azóta
0

Szia!

a,
(3 x 7)6= 216
216>146

b,
94 x 44 = 364
364 < 3616

c,
(18 : 3)8= 68
68 > 58

d,
(3 x 12)8 : 32 x 122= 368 :362
= 366
366 > 326
Módosítva: 4 éve
1