Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
419
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szia!

Két szinusztétel, és két Pitagorasz-tétel felírása szükséges a megoldáshoz! :)

A végeredmények: a; pont: Az egyik oldal (kisebbik) a=263,84 méter, a másik oldal (nagyobbik) pedig b=320,19 méter!
b; pont: A hajó távolsága a parttól : x=252,31 méter nagyságú lesz!

Ma még délután elküldöm a részletes levezetést beszkennelve! :)
0

Csatoltam képet.
0