Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
475
Nagyon szépen megköszönném ha valaki segítene, fontos lenne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5 of 7

85 % krém, akkor 100-85 = 15 % tortalap.

98-nak a 15 %-a az `98*15/100` = 14,7 g a tortalap.

2 of 7

7,5 % a göngyöleg, a nettó akkor 100-7,5 = 92,5 %.

128 kg-nak a 92,5 %-a az `128*92.5/100` = 118,4 kg a krumpli nettó tömege.

6 of 7

100 %-ból lett 164 %

375 dkg-nak a 164 %-a az `375*164/100` = 615 dkg (6,15 kg) a főtt lencse tömege.
0