Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. Tudna valaki segíteni előre is köszönöm. :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
1294
Legyen U=(nem negatív, 10-nél nem nagyobb egész számok) alaphalmaz.
A=(9 pozitív osztói), B=(10-nél kisebb, nem negatív páros számok). Készítsen halmazábrát majd adja meg az A∪B halmazt!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0