Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika!!!!

Főoldal » Középiskola » Fizika
478
A kérdés, mekkora úton érik el egymást, ha szemben mennek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

t=2,4 km/(68,4 km/h - 54 km/h) =. 2,4 km /14,4 km/h = 1/6 h =10 perc
-1

Az autó 68,4 km/h · 1/6 h = 11,4 km utat tesz meg, a vonat 11,4-2,4=9 km-t.
0