Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sűrgős segítség kellene!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
424
Határozd meg annak a rugónak a megnyúlását amelyre 15 N erővel hatunk ( a rugó állandó egyenlő 125 N/m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
x = `F/D` = `(15N)/(125N/m)` = 0,12 m = 12 cm
0