Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segitseget kerek koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1,

`ul(11)`,12,`ul(13)`,14, 15, 16, `ul(17)`, 18, `ul(19)`, 20, 21, 22, `ul(23)`, 24, 25, 26, 27, 28, `ul(29)`.

2,

`15/7` = `2 1/7`

`20/3` = `6 2/3`

`31/5` = `6 1/5`

3,

a,

`5/4` = 1,25

`14/3` = `4.dot(3)`

`23/12` = `1.91dot(6)`

b,

2,35 = `235/100` = `47/20`

4,(6) = `14/3`

1,2(4) = `112/90`

4,

3 `lt` `24/7` `lt` 4

8 `lt` `42/5` `lt` 9

-6 `lt` -5,23 `lt` -5

13 `lt` 13,85 `lt` 14

5,

63 = `3*3*7` = `3^2*7`

630 = `2*3*3*5*7` = `2*3^2*5*7`

6300 = `2*2*3*3*5*5*7` = `2^2*3^2*5^2*7`


6,

2853 = `2*10^3+8*10^2+5*10+3`

308 = `3*10^2+8`

41,5 = `4*10+1+5*10^(-1)`

28,06 = `2*10+8+6*10^(-2)`

3,619 = `3+6*10^(-1)+10^(-2)+9*10^(-3)`

43,28 = `4*10+3+2*10^(-1)+8*10^(-2)`.
0