Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
461
1. K1 es ből az F és, a G a házi feladat. Előre is köszönöm ha valaki segít és válaszol!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K1

A = {2; 4; 6; 8}

B = {1; 2; 3; 4}

H = {1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9}

f,

A\B = {6;8}

g,

B\A = {1;3}
0