Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1758
Az A halmaz elemei a háromnál nagyobb egyjegyű számok, a B halmaz elemei pedig a húsznál
kisebb pozitív számok. Sorolja fel az A ∩ B halmaz elemeit!
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A = [4; 5; 6; 7; 8; 9]

B = [1;2;...18;19]

`A cap B` = [4; 5; 6; 7; 8; 9]
0