Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
532
6√13-19=?
Ha lehet részletes megoldással.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, matek, feladat, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia !
először kiszámítod a gyököt gyök 13 = 3,605551275 szorzod 6 - tal = 21,63330765 és kivonsz belőle 19 - et és így kapod meg a végeredményt vagyis = 2,63330

És ennyi volt a feladat remélem hogy tudtam segíteni

Találtam egy oldalt ami helyetted kiszámolja az ilyen feladatokat
https://www.symbolab.com/solver/algebra-calculator/6%5Csqrt%7B13%7D-19?or=input
Módosítva: 4 éve
0