Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szàmegyenes és intervallum

Főoldal » Középiskola » Matematika
480
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A cap B`= [-4;0]

`A cap D` = ]-2;3[

`B cap C` = [0]

`A cup C` = [-4;8]

`B cup C` = ]-6;8]

`A cup D` = [-4;6[

`A cap C cap D` = [0;6[ `cap` ]-2;3[ = [0;3[

`D cup E` = ]-2;6]\3

`B cap E` = []
0