Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
631
Mennyi ötnyolcad; egyketted része, hétötöd része, huszonyegytized része?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

5/8 · 1/2 = 5/16
5/8 · 7/5 = 35/40 = 7/8
5/8 · 21/10 = 105/80 = 21/16
0