Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9.-es matek intervallumok

Főoldal » Középiskola » Matematika
403
Sziasztok pls valaki segítsen nekem ebben! példaszerűséget mellékeltem!
A=]-3,5]
B=[0,7[
AuB=
A∩B=
A\B=
B\A=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sürgős, 9. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A=]-3,5]
B=[0,7[
AUB= ]-3, 7[
A∩B= [0, 5]
A\B= ]-3, 0)
B\A= (5, 7[

Ezt a videót érdemes megnézned: https://www.youtube.com/watch?v=qiQoRhlgEo0
1