Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos! Holnapra kéne. Orulnek ha valaki segitene

Főoldal » Középiskola » Matematika
570
Az A és B halmazokróltudjuk,hogy A∪B={1;2;3;4;5;6} A\B {1;4 és A∩B={2;5} Sorolja fel az A és a B halmaz elemeit.

Sorolja fel a H halmaz elemeit,ha H={kétjegyű négyzetszámok.

Az A és a B halmazokról a következőket tudjuk.
A∩B={1;2} A∪B={1;2;3;4;5;6;7}, A\B={5;7}.
Adja meg az A ésaBhalmaz elemeit.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. A={1,4,2,5} B={2,3,5}
2. H={16,25,36,49,64,81}
3. A={1,2,5,7} B={1,2,3,4,6}
1