Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos! Holnapra kéne

Főoldal » Középiskola » Matematika
532
Az A és a B halmazokról tudjuk, hogy A∪B={1;2;3;4;5;6;7;8;9;} és B\A= {1;2;4;7}
Elemeinek felsorolásával afja meg az A halmazt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sooos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ami maradt:

A = {3;5;6;8;9}
0