Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős kérlek segitsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
11 feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
11,

a,

18 = 16+2 = `2^4+2^1`

25 = 16+8+1 = `2^4+2^3+2^0`

47 = 32+8+4+2+1 = `2^5+2^3+2^2+2^1+2^0`

b,

Nem

Pl. 18 = 9+3+1+? elfogytak a 3 hatványok.
0