Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
714
Az a halmaz elemei a (-5)-nél nagyobb, de 2-nél kisebb egész számok. B a pozitv egész számok halmaza.Elemeinek felsorolásával adja meg az A/B halmazt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sürgős!!!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A = {-4;-3;-2;-1;0;1}

B = {1;2;3...}

A\B = {-4;-3;-2;-1;0}
0