Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
655
Az ABC háromszögben BAC szög=90 fok, BC= 13 cm és tg(ACB) szög=5/12
a.) az AC befogó átfogóra eső vetületének hosszát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, mértan
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0