Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hazi

Főoldal » Középiskola » Matematika
832
Eddig jutottam a háziban.....elakadtam a négyzetre emelős zárójeles cucc miatt...valaki legyszi segiitseen :S
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2(x²-2x+1) - (3x+1) = 16
2x² - 4x + 2 - 3x - 1 = 16
2x² -7x -15 = 0
1