Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
475
Sziasztok , holnap tesztet írunk és elakadtam egy feladatnál (mellékeltem) és ebben szertném a segítségeteket kérni, előre is köszi. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika, 6. osztály, Románia, teszt, felmero
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
V = 2 `dm^3`

`rho` = 0,8 `g/(cm^3)` = 0,8 `(kg)/(dm^3)`

m = `rho*V` = `2*0.8` = 1,6 kg

A tőzeg tömege 1,6 kg.
1