Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseg

Főoldal » Általános iskola » Fizika
427
mennyi egy 1,5 tonnas auto sulya?
reszletes megoldast kepletekkel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m = 1,5 t = 1500 kg

g = 10 `m/s^2`

F = `m*g` = `1500kg*10m/s^2` = 15000 N

Az autó súlya 15000 N.
0