Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
Feladat: Végezzük el a műveleteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`[(p^(3/5))^(-1/6)]^(2/3)` = `p^(3/5*(-1)/6*2/3)` = `p^(cancel(3)*-1*2)/(5*2*cancel(3)*3)` = `p^(-2/30)` = `1/p^(1/15)` = `1/root(15)(p)`
0