Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi, halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
435
Sziasztok! Tudna valaki segíteni a matek házimban?
A={x eleme N | x<vagy egyenlő 13 x prímszám
B={3;5;7;9}
C={2;7;911;13}
AUBUC
(A metszete B)\C
AUB
B\B
B\C
(A\B)UC
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A: {2;3;5;7;11;13}

B: {3;5;7;9}

C: {2;7;9;11;13}

`A cup B cup C` = {2;3;5;7;9;11;13}

`A cap B` = {3;5;7}; `(A cap B)`\C = {3;5}

`A cup B` = {2;3;5;7;9;11;13}

`B` \ `B` = {}

`B` \ `C` = {3;5}

`A` \ `B` = {2;11;13}; (`A` \ `B` ) `cup C` = {2;7;9;11;13}

Ábra
0