Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
453
Nagyon orulnek ha valaki segitene.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

36,

aki mindkettőt választotta: (21+8)-25 = 4 fő

csak informatika = informatika - mindkettő = 8-4 = 4 fő

37,

A: [-7;8]

B: [2;12]

`A cap B`: [2;8]

38,

C\A: {1;8}

`(A cup B)` = {1;2;3;4;5;7;10;11;13;16;17;19}

`(A cup B) cap C` = {1;2;3;5;13}

39,

A részhalmazok:

{} (üres halmaz)

{x}, {y}, {z} (egyelemű részhalmazok)

{x;y}, {y;z}, {x;z} (kételemű részhalmazok)

{x;y;z} (háromelemű részhalmaz)
0