Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudja valaki:

Főoldal » Középiskola » Matematika
479
Mivel egyenlő a következő azonosság?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
hatványozás, azonosságai
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Valamit ki lehet hozni belőle:

a+b = `(root(3)(a))^3+(root(3)(b))^3` = `(root(3)(a)+root(3)(b))*(root(3)(a^2)-root(3)(ab)+root(3)(b^2))`

`root(3)(a)+root(3)(b)` = `(a+b)/(root(3)(a^2)-root(3)(ab)+root(3)(b^2))`
Módosítva: 4 éve
0