Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
3. K2 es a feladat. Előre is köszönöm ha valaki segít és válaszol!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3. K2

a,

Osztálylétszám: Összeadod az összes számot, `8+10+7+7` = 32 fő.

b,

Jó matekosok %-ban: `("matekosok száma")/("osztálylétszám")*100` = `(8+10)/32*100` = 56,25 %

c,

Gyenge matekos fiúk: `("gyenge fiúk")/("összes fiú")*100` = `7/(7+8)*100` = `46.dot(6)` %

d, Ábra
0