Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érvelő fogalmazád

287
Sziasztok! Ezt a feladatot kaptuk: ervelj egyoldalas fogalmazasban az alabbi idezet mellett vagy ellen:,, Pedig hiszen a penz mindenhato! " tudna valaki segiteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Irodalom

Válaszok

1
A mai vilagban szinte a penz korul forog minden.Nehez felsorolni olyan dolgot,amihez nem kell penz.Az egeszseg,informacio,a mai vilagban se nagyon tudod elerni penz nelkul.Ahhoz,hogy egeszseges lehgyel egeszsegesen kell taplalkoznod.Ez azt jelenti,hogy olyan elelmiszereket kell enned,amik termeszetes kornyezetbol szarmaznak.De ez nme azt jelenti,hogy egeszseges leszel ha penzed van,csak akkor egeszseges taplalkozassal csokkenti a megbetegedest.Akar egyetemre jarsz,akarmilyen tanfolyamra egy olyan korben,ahhol hozzajuthatsz olyan ertekes tudashoz,amely elorevisz az eletben,mindenhol penzt kernek erte.De az egeszseget,boldogsagot,szeretetet nem lehet penzzel megvenni.A pénz nem (mindig) boldogít
Manapság egyre többet lehet hallani, hogy a pénz nem boldogít. Valóban így van?
Szerintem a pénz nem boldogít csak azok a dolgok, amiket venni tudunk belőle. A pénz ad egy bizonyos szabadságot, biztonságérzetet, ami nagyon fontos. Az alapvető szükségletekhez mindenképp pénzre van szükségünk, mert ha állandóan azon kell aggódni, hogy legyen mit enni, és legyen hol lakni, akkor nem sok időnk marad a boldogsághoz. Nehéz felsorolni olyan dolgot, amihez nem kell pénz, de a legeslegfontosabb dolgokat, az egészséget, a boldogságot, és a szeretetet nem lehet pénzzel megvenni.
Ezek alapján elmondható, hogy a pénz nem boldogít, de a pénztelenség boldogtalanná tehet.
0