Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7 sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
412
Add meg a tizedes törteknek a közönséges tört alakját!

35,603=

0,00609=

1000,001=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Légyszives segitsetek matekból köszi
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
35,603 = `35603/1000`

0,00609 = `609/100000`

100,001 = `100001/1000`
0